Minkälainen hahmo on sallittu?

 • Kaikki pelin hahmot ovat puhdasverisiä koiria, ei susia. Sekarotuiset koirat ovat sallittuja.
 • Saa olla erinlaisia lävistyksiä ja vaatekappaleita esim.huivi, lasit, hattu jne. ja jopa pienimuotoiset elektroniikka vehkeet ovat sallittuja, mutta silti       mikään koira ei osaa käyttää puhelinta esim. kuulokkeet kaulalla ovat sallitut.
 • Rotunomaiset värit, mutta erikoiset värit vain pienimuotoisesti sallitut. Silmien erikoisetvärit sallittuja.
 • Saa olla harjasta taikka vaikka tavallista pidempi häntä, ei ylimääräisiä raajoja taikka silmiäkään.
 • Hahmo elää noin 15 vuotiaaksi rodusta riippumatta.
 • Magian osamiinen sallittua ja se kuuluukin peliin. Hahmoi voi olla myös olla ilman magiaa.
 • Hahmon tulee kuulua johonkin jengiin. Jengittömiä koiria ei toistaiseksi ole.
 • Hahmo voi olla karannut lemmikki, kadulla kasvanut taikka sitten pentuajan elänyt rankkureiden luona ja sieltä sitten päässyt karkaamaan.
 • Hahmo rajaa ei ole, mutta kannattaa ensin aloittaa vain yhdellä hahmolla ja luoda sitä mukaan lisää kun on itse asiasta varma.
 • Hahmoja voi luoda noin 30 päivän välein.
 • Hahmon kuva tulee olla itse piirretty tai väritetty vapaastikopioitavasta kuvapohjasta (kunnioittaen tekijänoikeuksia).
 • Hahmo voi olla varttunut muussakin maassa ja on päässyt Manhattanille muita teitä pitkin esim: laivat tai omistajan muuton kautta.

Nimistä
Hahmon nimi voi olla minkälainen vain itse haluaa. Nimi voi olla Japanilainen ja hahmo voi myös ymmärtää sen tarkoituksen. Sama koskee myös muitakin kieliä. Englantilaiset/Yhdysvaltalaiset nimet ovat suositeltavia sillä Yhdysvalloissanhan me pelaammekin.

Magia, toisinsanoen kyvyt

Kuten on sanottu, hahmolla voi olla kyky taitaa magiaa. Kaikki yli 6kk koirat voivat hallita magiaa. Magia tyyppejä on muutamia joista hahmo voi hallita vain yhtä. Magia on Street Dogsissa hieman elementtien kaltaista. Vaikka magiaa on, niin voi myös olla hahmoja joilla ei ole kykyä taitaa magiaa. Ihmiset eivät näe magiaa vain eläimet näkevät. Mikäli koirien käyttämä magia riikkoo jonkin esineen tai asian niin ihmiset näkevät sen rikkoutumisen. Ihmiset eivät tietenkään ymmärrä tapahtunutta eivätkä tajua, että katukoirat ovat sen takana.


!Lisää eri magioita foorumilla!


Tuulenhaltija

Hahmolla on kyky luoda tuulta. Tämä ei kuitenkaan voi luoda myrskyä koko kaupungin ylle tai yllättäen vaihtaa tuulen suuntaa. Hahmo voi esim: tassujensa avulla luoda pieniä pyörteitä tai tuulahduksia. Hahmolla on aina yksi tai kaksi kohtaa kehossa jonka avulla ne voivat luoda tuulta. Jotkut voivat heilauttamalla häntää jotkut tekemällä jotain tassuillaan jotkut voivat ihan vain ajatuksen tai katseen avulla luoda tuulta. Yleensä kun tätä kykyä käytetään (esim: jos hahmo voi luoda hännäällään tuulta) niin se kohta kehosta muuttuu vaalean sinertäväksi.


Aurannäkijä

Hahmolla on kyky nähdä toisen mielialan aurasta. Eri mielialoilla on eri väri. Jokaisella hahmolla on aura, mutta vain harvoilla on kyky nähdä se. Aurannäkijä magia ei ole toista vahingoittava kyky, mutta siitä on hyötyä mm. tiedusteluissa ja vakoilussa. Yleensä kun tätä kykyä käytetään niin silmien väri muuttuu joksikin toiseksi.

Aurojen värit löytyvät foorumilta!


Laulaja eli seireeni

Hahmolla on kyky tainnuttaa vastustaja uneen tai tajuttomaksi laulamalla. Tämä kyky on yleensä vain narttu koirilla, mutta kyllä tämä kyky voi esiintyä myös uroksilla. Kaikilla seireeneillä on sama laulu jonka ne laulavat. Vaikka laulu ei ole kovin erikoinen eikä hurjan pitkä niin se vie voimia.

Laulun sanat löytyvät foorumilta!


Sähkönluoja

Hahmolla on kyky luoda kehollaan sähköä, mutta vain kehollaan. Sähkön pahin vihollinen on vesi ja vesisateella taikka veden lähellä hahmo ei voi käyttää tätä magiaa. Sähkö on hyvä kyky taisteluissa, mutta sitä hyvin hankalaa kontroloida. Opettelemiseen menee paljon aikaa. Sähköiset salamat joita Sähkönluoja hahmo voi luoda ei vahingoita niiden luojaa vaan kaikkea ympärillä olevaa. Sähkö voi olla neljän erinväristä ja väri yleensä muovautuu hahmon luonteen mukaisesti.

Värit löytyvät foorumilta!


Tulentaitaja

Hahmolla on kyky luoda tulta kehollaan samalla tavalla kuin Sähkönluoja. Tulen pahin vihollinen on myös vesi ja vesisateella tätä kykyä on mahdotonta käyttää. Tuli ei vahingoita en luojaa. Tulen hallitseminen on sähköä helpompaa, mutta senkin opetteleinen vie aikaa. Ei kaikkea hetkessä opi. Tulella on vain kaksi väriä ja nekin muovautuvat hahmon luonteen mukaisesti.

Värit löytyvät foorumilta!


Näkijä

Hahmolla kyky nähdä toisen hahmon menneisyyteen koskettamalla jommaalla kummalla etutassulla toisen hahmon otsaa. Hahmo ei kuitenkaan voi muuttaa taikka vaikuttaa toisen mennyisyyteen, mutta mikäli toisen hahmolla on herkkä menneisyys voi sitä käyttää hyväkseen taisteluissa taikka muutenkin. Herkästä menneisyydestä kärsinyt hahmo on helppo murskata riippuen onko hahmo henkisesti vahva ja kykenee sivuuttaamaan asiat. Näkijä ikäänkuin "imee" itseensä jokaisen näkemänsä menneisyyden ja ennen pitkään haho saattaa kärsiä siitä.

Hahmontiedot

Seuraavat tiedot ovat pakollisia kun luot hahmoasi:


Nimi: (mikä on hahmosi nimi)

Rotu: (hahmosi rotu)

Ikä: (ikä 2kk-15v)

Sukupuoli: (uros vai narttu)

Jengit: (mihin kolmeen jengistä hahmosi kuuluu)

Kuva: (kuva hahmostasi. Voit linkata pelkän kuvanosoitteen)


Perhe: (perheen jäsenet, ovatko elossa? kadonnet? kuolleet?)

Ystävät: (onko hahmollasi erittäin läheisiä ja luottamuksellisia hahmoja?)

Tuttavat: (peleissä tavatut hahmot)

Viholliset: (hahmot joista hahmosi ei välitä tippaakaan ja pitää tätä vihollisenaan)


Ulkonäkö: (selitä hahmosi ulkonäkö n.10 lauseella)

Luonne: (Mistä hahmosi pitää? Mitä se vihaa? Kuinka se suhtautuu muihin?)

Menneisyys: (millainen hahmosi elämä on ollut ennen tätä päivää)