Liity mukaan seikkailuun!

Oi, olet tällä sivulla! Oletkos kenties liittymässä? Ensin varmista, että olet lukenut seuraavat osiot huollella ja tiedät muutaman asian:

  • Sivujen tarkkaan lukeminen läpi
  • Noin vuoden kokemus roolipelaamisesta joko chatti ja foorumipelin muodossa
  • Olet 13 vuotias (tai monen vuoden roolipeli kokemus)
  • Tarpeeksi kiinnostusta ja aikaa
  • Sääntöjen noudattaminen


Mikäli olet varma asiasta niin seuraavaksi sinulla on edessä liittymislomakkeen lähettäminen. Lähetä liittymislomake liittymiskirjaan jonka linkin löydät tämän sivun alalaidasta. Voit myös lähettää liittymislomakkeen sähköpostitse osoitteeseen:

[email protected]

Sinullee ilmoitetaan onko lomake hyväksyttävä jonka jälkeen voit rekisteröityä foorumille joka linkki on myös sivun alalaidassa. Mikäli lomake ei ole hyväksyttävä kerromme virheet ja saat korjata ne jonka jälkeen lomake yleensä on hyväksyttävä. :)


---------------------

Jos sinulla vielä jotainkin epäselvää niin kysy siitä vieraskirjassamme, pyrimme vastaamaan kysymyksiin mahdollisimman laajasti. Linkin löytää navigointi palkista logon yläpuolelta. :)


Liittymislomake:

Käyttäjänimi: (tuleva käyttäjänimesi foorumille)

Hahmoni nimi: (ensimmäisen hahmosi tuleva nimi)


Minkä nimisessä piirikunnassa pelaaminen tapahtuu?

V:


Saako hahmo olla karannut lemmikki?

V:


Roolinäyte: (kirjoita pieni roolinäyte valitsemastasi aiheesta liittyen roolipeliin. Muista että liittymiskirjassa on merkkiraja, roolineäyte voi jäädä                                 keskeneräisen näköiseksi.)


Kun olet liittymislomakkeen lähettänyt niin se joko hyväksytään tai hylätään viikon sisällä. Mikäli lomaakkeesi hylätään, ylläpitäjä kertoo miksi lomaketta ei hyväksytty ja mitä parannettavaa siinä olisi. Voit heti palautteen saatuasi yrittää lähettää lomakkeen uudelleen paremmalla onnella.

Mikäli lomakkeesi hyväksytään olet valmis rekisteröitymään foorumille, luomaan hahmosi ja pelisi voi alkaa! :)


HUOM: Liittymiskirjassa on merkkiraja, monella on jäänyt roolinäyte "kesken". Mikäli viesti ylittää merkkirajan ja kaikkea tekstiä ei näy, se ei merkitse hylkäämistä! (nimittäin tällöin ainakin tiedämme, että kykenet kirjoittamaan pitkiä tekstejä)